FilmMost











Jön az új Szállító,de Statham nélkül!

Jövőre érkezik a mozikba az új Szállító-trilógia első része. Jason Statham nem lesz benne.

Luc Besson cége, az EuropaCorp. bejelentette: 2015 március 6-án kerül az Észak-Amerikai mozikba a Transporter: Legacy (magyarul A szállító: Örökség, bár magyar címe még nincs), amely egy új trilógia első része. A szállító első, második és harmadik részében Jason Statham játszotta az akcióhőst, most viszont a Trónok harcából ismert Ed Skrein veszi át a helyét. Ha tetszik, ha nem, ő is teljes értékű szállító lesz - hiszen a Statham által alakított karakter attribútumaival rendelkezik: ő a legjobb sofőr és a legügyesebb zsoldos, akit csak fel lehet bérelni.


Loan Chabanol küzd majd Ed Skrein oldalán a kegyetlen orosz emberkereskedő-maffiózók ellen, akik elrabolták a - most már - Skrein által játszott Frank Martin apját is. Loan Chabanol neve valószínűleg nem hangzik ismerősen: eddig csak a Bérgavallér című mozi egy kis szerepében láthattuk. Luc Besson említett cége jelenleg éppen a Scarlett Johansson főszereplésével készült Lucy-vel szakít a mozipiacon: a nézők eddig összesen 43 millió dollárt hagytak a mozipénztáraknál, hogy a szuperképességekre szert tevő szőke bombázót viszont láthassák a vásznon. Nálunk csütörtökön, augusztus 7-én mutatják be a filmet.













A Transformers 4 című amerikai akciófilm lett idén az első mozi, amely átlépte az egymilliárd dollárt a globális jegyforgalmazásban


Michael Bay filmje már a második az óriás robotokról szóló sorozatban, amely ilyen magasságokba jutott, a 2011-ben bemutatott Transformers 3.film is a milliárdosok klubjába került - írta a Variety.

A sorozat negyedik részét a mindent elsöprő kínai fogadtatás repítette a magasba, csak az ázsiai országban 300 millió dollár folyt be jegyeladásból. A nemzetközi piacon így az összbevétel eddig 763,8 millió dollár, az amerikai mozikban pedig 241,2 millió dollár.